Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Mancs őrjárat: A film Marshall átalakuló tűzoltóautója - Spin Master
Mancs őrjárat: A film Marshall átalakuló tűzoltóautója - Spin Master
25 490 Ft

Mancs őrjárat: A film Marshall átalakuló tűzoltóautója - Spin Master

Ha tűz üt ki Kaland-öbölben, Marshall eloltja! Főleg, ha ezzel a nagy méretű, átalakuló tűzoltóautóval érkezik. Funkcionál hagyományos, emelődarus tűzoltóautóként is, de ha átalakítjuk, jéggolyók lőhetők ki belőle, hogy még a legnagyobb tűzvészt is meg lehessen állítani. A golyók a játék után garantáltan nem tűnnek majd el, a tűzoltókocsi gyomrában kialakított tároló rekeszben könnyedén tárolhatók.
Az autó sok örömet tartogat a Marshall rajongó gyerekeknek.
Mentésre fel!

A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült.
Csomagolási méret: 52 x 15 x 36 cm

Tartalom: 1 db átalakítható tűzoltóautó 1 db Marshall figura 2 db kilőhető golyó A játék elemmel működik (3 X AG13(LR44)). Az elemeket megtalálod a csomagban.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
25 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 510 Ft
Részletek

Ha tűz üt ki Kaland-öbölben, Marshall eloltja! Főleg, ha ezzel a nagy méretű, átalakuló tűzoltóautóval érkezik. Funkcionál hagyományos, emelődarus tűzoltóautóként is, de ha átalakítjuk, jéggolyók lőhetők ki belőle, hogy még a legnagyobb tűzvészt is meg lehessen állítani. A golyók a játék után garantáltan nem tűnnek majd el, a tűzoltókocsi gyomrában kialakított tároló rekeszben könnyedén tárolhatók. Az autó sok örömet tartogat a Marshall rajongó gyerekeknek. Mentésre fel! A játék jó minőségű, strapabíró műanyagból készült. Csomagolási méret: 52 x 15 x 36 cm Tartalom: 1 db átalakítható tűzoltóautó 1 db Marshall figura 2 db kilőhető golyó A játék elemmel működik (3 X AG13(LR44)). Az elemeket megtalálod a csomagban. Kor: 3+

Adatok
sku:
6060444
Gyártó:
SpinMaster
Gyártói Cikkszám:
6060444
Cikkszám:
6060444
Hasonló termékek