Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Mariposas társasjáték
Mariposas társasjáték
15 150 Ft

Mariposas társasjáték

Ezzel a különleges, a lepkék életét nyomon kísérő társasjátékkal három évszakon keresztül játszhatnak a játékosok, akiknek a célja tavasztól őszig minél több pontot szerezni, és végigkövetni a gyönyörű lepkék utazását. Évszakról-évszakra egyre több kör áll majd a játékosok rendelkezésére: tavasszal játékosonként 4, nyáron 5, ősszel pedig 6 kör – az évszakok végül pontozással zárulnak. Ősz végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos lesz a győztes. A játékosok akciók segítségével mozgathatjuk a pillangókat az absztrakt Észak-Amerika térképen, ahol a régiók szerepe és a természeti viszonyok folyamatosan változnak, és ezekkel a lepkéknek muszáj szembenézniük. 

A Fesztávhoz hasonlóan a Mariposas is egy különleges és gyönyörű stratégiai társasjáték. Nem elég, hogy egy természetközeli társasjátékról van szó, de játék közben a játékosok különböző érdekességeket is tanulhatnak erről a lenyűgöző pillangófajtáról.

Tartalom:
– 50 fa lepke 5 színben
– 20 évszak cél kártya
– 1 virágkocka
– 120 virágjelölő
– pontjelző korong
– 16 helyzetjelző
– 1 játéktábla
– 6 életciklus tulajdonságkártya
– 36 akciókártya
– 15 bónuszmozgáskártya
– 60 életciklus kártya
– 1 életciklus tábla
– Játékszabály

Játékosok száma 2–5 fő
Játékidő kb. 45–75 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
15 150 Ft
A vásárlás után járó pontok: 303 Ft
Részletek
Ezzel a különleges, a lepkék életét nyomon kísérő társasjátékkal három évszakon keresztül játszhatnak a játékosok, akiknek a célja tavasztól őszig minél több pontot szerezni, és végigkövetni a gyönyörű lepkék utazását. Évszakról-évszakra egyre több kör áll majd a játékosok rendelkezésére: tavasszal játékosonként 4, nyáron 5, ősszel pedig 6 kör – az évszakok végül pontozással zárulnak. Ősz végén a legtöbb győzelmi ponttal rendelkező játékos lesz a győztes. A játékosok akciók segítségével mozgathatjuk a pillangókat az absztrakt Észak-Amerika térképen, ahol a régiók szerepe és a természeti viszonyok folyamatosan változnak, és ezekkel a lepkéknek muszáj szembenézniük.  A Fesztávhoz hasonlóan a Mariposas is egy különleges és gyönyörű stratégiai társasjáték. Nem elég, hogy egy természetközeli társasjátékról van szó, de játék közben a játékosok különböző érdekességeket is tanulhatnak erről a lenyűgöző pillangófajtáról. Tartalom: – 50 fa lepke 5 színben – 20 évszak cél kártya – 1 virágkocka – 120 virágjelölő – pontjelző korong – 16 helyzetjelző – 1 játéktábla – 6 életciklus tulajdonságkártya – 36 akciókártya – 15 bónuszmozgáskártya – 60 életciklus kártya – 1 életciklus tábla – Játékszabály Játékosok száma 2–5 fő Játékidő kb. 45–75 perc Kor: 12+
Adatok
sku:
AEGRSMAR
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
AEGRSMAR
Cikkszám:
AEGRSMAR
Hasonló termékek