Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Mázlis kacsák társasjáték
Mázlis kacsák társasjáték
5 980 Ft

Mázlis kacsák társasjáték

Segítsd gyermeked fontos készségeinek fejlődését egy igazán aranyos játékkal!

A Mázlis kacsák társasjáték pörgős mivolta által nem akármilyen szórakozást kínál a kicsiknek, miközben megfigyelőképességük és gyorsaságuk is nagyban fejlődik.
A tóban 12 kiskacsa köröz, akiknek popóján más és más színű formák láthatók. A győzelemért 3 egyforma mintával rendelkező hápit kell összegyűjteni, azonban a mozgó társaságból nem olyan könnyű pont a megfelelőt elkapni. Az összeillő minták utáni kutatás biztosan feldobja az unalmas délutánokat is, kicsiknek és nagyoknak egyaránt mókás pillanatokat okozva.

A Mázlis kacsák társasjáték tartalma:
- 1 db tó alakú pálya
- 12 db kacsa
- matrica lap
- játékszabály

A pálya működéséhez 2 db AA elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz!

A játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: kb. 10 perc
Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
5 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Részletek

Segítsd gyermeked fontos készségeinek fejlődését egy igazán aranyos játékkal! A Mázlis kacsák társasjáték pörgős mivolta által nem akármilyen szórakozást kínál a kicsiknek, miközben megfigyelőképességük és gyorsaságuk is nagyban fejlődik. A tóban 12 kiskacsa köröz, akiknek popóján más és más színű formák láthatók. A győzelemért 3 egyforma mintával rendelkező hápit kell összegyűjteni, azonban a mozgó társaságból nem olyan könnyű pont a megfelelőt elkapni. Az összeillő minták utáni kutatás biztosan feldobja az unalmas délutánokat is, kicsiknek és nagyoknak egyaránt mókás pillanatokat okozva. A Mázlis kacsák társasjáték tartalma: - 1 db tó alakú pálya - 12 db kacsa - matrica lap - játékszabály A pálya működéséhez 2 db AA elem szükséges, melyet a csomagolás nem tartalmaz! A játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: kb. 10 perc Ajánlott korosztály: 3 éves kortól

Adatok
sku:
49808
Gyártói Cikkszám:
49808
Cikkszám:
49808
Hasonló termékek