Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Mexikói párbaj társasjáték
Mexikói párbaj társasjáték
3 500 Ft

Mexikói párbaj társasjáték

A Mexikói párbaj társasjáték a párbajhősök világába kalauzolja a játékosokat, akik vadnyugati hősöket személyesítenek meg, akinek az lesz a céljuk, hogy szembeszálljanak a Fekete Skorpió bandával és minél több banditát juttassanak rács mögé a játék hét fordulója alatt, és eközben minél több pontot gyűjtsenek össze a vadnyugaton. A legtöbb játékkal ellentétben itt az alacsonyabb számozású lapok fognak többet érni, mivel kevesebb van belőlük. 

A játékosok pisztolypárbajra is hívhatják egymást, így akár a seriffet is, azonban a párbaj után mindig csak egy játékos marad talpon, aki ezzel egyszerre több ütést fog elvinni. A játék végső győztese az lesz, aki a legmegfelelőbb pillanatban indít pisztolypárbajt, és ezáltal a legtöbb ütést, különleges kártyalapot (bandita, seriff, seriffhelyettes) és pontot szerzi meg.

Tartalma:
– 55 db számkártya
– 5 db pontozókártya
– 1 db seriffjelvény
– 1 db utolsó ütés/új forduló kezdőjátékos jelző
– 1 db játékszabály

Játékosok száma 3–5 fő
Játékidő kb. 30 perc

Kor: 9+

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
3 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

A Mexikói párbaj társasjáték a párbajhősök világába kalauzolja a játékosokat, akik vadnyugati hősöket személyesítenek meg, akinek az lesz a céljuk, hogy szembeszálljanak a Fekete Skorpió bandával és minél több banditát juttassanak rács mögé a játék hét fordulója alatt, és eközben minél több pontot gyűjtsenek össze a vadnyugaton. A legtöbb játékkal ellentétben itt az alacsonyabb számozású lapok fognak többet érni, mivel kevesebb van belőlük.  A játékosok pisztolypárbajra is hívhatják egymást, így akár a seriffet is, azonban a párbaj után mindig csak egy játékos marad talpon, aki ezzel egyszerre több ütést fog elvinni. A játék végső győztese az lesz, aki a legmegfelelőbb pillanatban indít pisztolypárbajt, és ezáltal a legtöbb ütést, különleges kártyalapot (bandita, seriff, seriffhelyettes) és pontot szerzi meg. Tartalma: – 55 db számkártya – 5 db pontozókártya – 1 db seriffjelvény – 1 db utolsó ütés/új forduló kezdőjátékos jelző – 1 db játékszabály Játékosok száma 3–5 fő Játékidő kb. 30 perc Kor: 9+

Adatok
sku:
VGBND67074
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
VGBND67074
Cikkszám:
VGBND67074
Hasonló termékek