Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Monopoly - Az első Monopolym
Monopoly - Az első Monopolym
11 580 Ft

Monopoly - Az első Monopolym

Ebben a kezdőknek készült Monopoly társasjátékban egy kétoldalú tábla és 2 játékmód várja a játékosokat.
Monopoly gyerekeknek: Az egyszerű játékmenetnek és a gyerekbarát helyszíneknek köszönhetően ez a társasjáték ideális bevezető a Monopoly játékok világába.
Kétoldalú játéktábla: A gyerekekkel együtt fejlődő játék! Az egyik oldal kisebb gyerekek számára készült (4 éves kortól). A másik oldala nagyobb, 6–7 éves gyerekeknek is kihívást jelent. 2 kártyapaklival: Mindkét szinthez külön kártyapakli tartozik.
2 pénzkészlet: A kisebb gyerekek 1 dolláros bankjegyekkel játszhatnak, a nagyobbak 5 dollárosokat is használhatnak.
6 Monopoly bábu: A klasszikus játékból ismertek mellett két új bábut is tartalmaz

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
11 580 Ft
A vásárlás után járó pontok: 232 Ft
Részletek

Ebben a kezdőknek készült Monopoly társasjátékban egy kétoldalú tábla és 2 játékmód várja a játékosokat. Monopoly gyerekeknek: Az egyszerű játékmenetnek és a gyerekbarát helyszíneknek köszönhetően ez a társasjáték ideális bevezető a Monopoly játékok világába. Kétoldalú játéktábla: A gyerekekkel együtt fejlődő játék! Az egyik oldal kisebb gyerekek számára készült (4 éves kortól). A másik oldala nagyobb, 6–7 éves gyerekeknek is kihívást jelent. 2 kártyapaklival: Mindkét szinthez külön kártyapakli tartozik. 2 pénzkészlet: A kisebb gyerekek 1 dolláros bankjegyekkel játszhatnak, a nagyobbak 5 dollárosokat is használhatnak. 6 Monopoly bábu: A klasszikus játékból ismertek mellett két új bábut is tartalmaz Kor: 4+

Adatok
sku:
F4436
Gyártó:
Hasbro
Gyártói Cikkszám:
F4436
Cikkszám:
F4436
Hasonló termékek