Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Monopoly Classic társajáték
Monopoly Classic társajáték
12 490 Ft

Monopoly Classic társajáték

Szeretsz kereskedni, üzletelni, egyezkedni, érvelni és egyezségekre jutni Ha igen, akkor ez a felfrissült Monopoly játék pont neked való! Nézd át a szabályzatot, tervezz és vásárold meg a leggyümölcsözőbb Ingatlant, mielőtt lecsap rá valamelyik ellenfeled.

Majd add el őket olyan áron, amin szeretnéd, alkudozz, vitatkozz, egyezkedj a legelőnyösebb feltételekért, tűzd ki és érd el céljaid. Ha szeretnéd, vigyél csődbe másokat és légy a Monopoly Királya! Ki nem szeretné ezt A népszerű Monopoly játék most új csomagolással és bábukkal. A klasszikus figurákon kívül, mint a kalap, kutya, hajó vagy autó választhatsz olyanokat is, mint a pingvin, kacsa, tyrannosaurus vagy macska.

Az ÚJ Monopoly játék

Jól ismert társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek 8 éves kortól
Stratégiai gondolkodásra és üzleti alapokra tanít
Az új Monopoly négy új bábuval
Maximum 6 játékos részére

Játék szabályai:

A játékosok a START mezőre helyezik bábuikat, használják a kockát és haladnak körbe a pályán. A mezők mutatják azokat az Ingatlanokat, amiket megvásárolhatnak a játékosok és kis házakat vagy nagy Hoteleket építhetnek rájuk. A játékosok szedhetnek bérleti díjat utánuk, Meglepetés -vagy Szerencsekártyákkal fűszerezhetik a játékot. Továbbá pénzhez juthatnak a START mezőn való áthaladással. A legtöbb likvid vagy Ingatlanba fektetett pénzzel rendelkező játékos nyer.
 

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
12 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Részletek

Szeretsz kereskedni, üzletelni, egyezkedni, érvelni és egyezségekre jutni ? Ha igen, akkor ez a felfrissült Monopoly játék pont neked való! Nézd át a szabályzatot, tervezz és vásárold meg a leggyümölcsözőbb Ingatlant, mielőtt lecsap rá valamelyik ellenfeled. Majd add el őket olyan áron, amin szeretnéd, alkudozz, vitatkozz, egyezkedj a legelőnyösebb feltételekért, tűzd ki és érd el céljaid. Ha szeretnéd, vigyél csődbe másokat és légy a Monopoly Királya! Ki nem szeretné ezt ? A népszerű Monopoly játék most új csomagolással és bábukkal. A klasszikus figurákon kívül, mint a kalap, kutya, hajó vagy autó választhatsz olyanokat is, mint a pingvin, kacsa, tyrannosaurus vagy macska. Az ÚJ Monopoly játék Jól ismert társasjáték gyerekeknek és felnőtteknek 8 éves kortól Stratégiai gondolkodásra és üzleti alapokra tanít Az új Monopoly négy új bábuval Maximum 6 játékos részére Játék szabályai: A játékosok a START mezőre helyezik bábuikat, használják a kockát és haladnak körbe a pályán. A mezők mutatják azokat az Ingatlanokat, amiket megvásárolhatnak a játékosok és kis házakat vagy nagy Hoteleket építhetnek rájuk. A játékosok szedhetnek bérleti díjat utánuk, Meglepetés -vagy Szerencsekártyákkal fűszerezhetik a játékot. Továbbá pénzhez juthatnak a START mezőn való áthaladással. A legtöbb likvid vagy Ingatlanba fektetett pénzzel rendelkező játékos nyer.  

Adatok
sku:
C1009
Gyártó:
Hasbro
Gyártói Cikkszám:
C1009
Cikkszám:
C1009
Hasonló termékek