Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Nickelodeon Mancsőrjárat Ki nevet a végén?
Nickelodeon Mancsőrjárat Ki nevet a végén?
4 750 Ft

Nickelodeon Mancsőrjárat Ki nevet a végén?

Mancs őrjárat Ki nevet a végén társasjáték

A Mancs őrjárat hősei, Marshall, Chase, Rocky és Rubble invitálja a gyerekeket a megújult formát öltött klasszikus társasjátékhoz. A Ki nevet a végén? társasjáték az évek folyamán mit sem veszített értékéből. Egyszerűségével minden gyerek szívébe könnyen belopja magát a játék.

A Ki nevet a végén? típusú társasjáték lényege, hogy a kijelölt helyről hatosat dobva a dobókockával, megkezdhetik versengésüket a kijelölt úton. A versenyzőknek annyit kell lépni, ahányat dobnak. Aki előbb elér a célba, az nyer.

A játék remek szórakozás az egész családnak, miközben fejleszti a kicsik készségeit.

A termékkép némileg eltérhet.

Tartalom:

- 16 db figura 4 színben

- 1 dobókocka

- 1 játéktábla

- játékleírás

Játékosok száma: 2-4 fő

Játékidő: kb. 10-20 perc

Méret:  26,5 x 26,5 x4,5 cm
Gyártó: Spin Master
Ajánlott: 4 éves kortól
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
4 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 95 Ft
Részletek
Mancs őrjárat Ki nevet a végén társasjáték A Mancs őrjárat hősei, Marshall, Chase, Rocky és Rubble invitálja a gyerekeket a megújult formát öltött klasszikus társasjátékhoz. A Ki nevet a végén? társasjáték az évek folyamán mit sem veszített értékéből. Egyszerűségével minden gyerek szívébe könnyen belopja magát a játék. A Ki nevet a végén? típusú társasjáték lényege, hogy a kijelölt helyről hatosat dobva a dobókockával, megkezdhetik versengésüket a kijelölt úton. A versenyzőknek annyit kell lépni, ahányat dobnak. Aki előbb elér a célba, az nyer. A játék remek szórakozás az egész családnak, miközben fejleszti a kicsik készségeit. A termékkép némileg eltérhet. Tartalom: - 16 db figura 4 színben - 1 dobókocka - 1 játéktábla - játékleírás Játékosok száma: 2-4 fő Játékidő: kb. 10-20 perc Méret:  26,5 x 26,5 x4,5 cm Gyártó: Spin Master Ajánlott: 4 éves kortól
Adatok
Gyártói Cikkszám:
6028796
Cikkszám:
6028796
Hasonló termékek