Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Oroszlános baby játszószőnyeg plüss állatokkal 72x65x47cm
Oroszlános baby játszószőnyeg plüss állatokkal 72x65x47cm
13 950 Ft

Oroszlános baby játszószőnyeg plüss állatokkal 72x65x47cm

Leírás:
Kedves oroszlános mintával ismerkedhet meg gyermeked ezen a kiváló minőségű játszószőnyegen, amelyet akár már három hónapos kortól használatba vehet. 
A játszó szőnyeg hozzájárul a picik készségeinek fejlődéséhez, hiszen a színes felület és a feje fölött lógó kedves plüss állatok figyelemfelkeltőek és könnyedén megismerkedhet a színekkel, formákkal egyaránt. 
A szőnyeg puha vízlepergető bélelt anyagból készült amelyen kényelmesen feküdhet és mocoroghat. 
Összecsukható kialakításának köszönhetően kis helyet foglal elpakolás után és akár egy utazás alkalmával is könnyedén magaddal viheted.

Tulajdonságok:
Bébi játszószőnyeg oroszlán mintával
Puha vízlepergető bélelt anyagból
Masszív, puha habszivaccsal bevont tartópillérek
Felakasztható plüss állatok, csörgő és rágóka
Méret: 72 x 65 x 47 cm
Ajánlott: 3 hónapos kortól

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
13 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 279 Ft
Részletek
Leírás: Kedves oroszlános mintával ismerkedhet meg gyermeked ezen a kiváló minőségű játszószőnyegen, amelyet akár már három hónapos kortól használatba vehet.  A játszó szőnyeg hozzájárul a picik készségeinek fejlődéséhez, hiszen a színes felület és a feje fölött lógó kedves plüss állatok figyelemfelkeltőek és könnyedén megismerkedhet a színekkel, formákkal egyaránt.  A szőnyeg puha vízlepergető bélelt anyagból készült amelyen kényelmesen feküdhet és mocoroghat.  Összecsukható kialakításának köszönhetően kis helyet foglal elpakolás után és akár egy utazás alkalmával is könnyedén magaddal viheted. Tulajdonságok: Bébi játszószőnyeg oroszlán mintával Puha vízlepergető bélelt anyagból Masszív, puha habszivaccsal bevont tartópillérek Felakasztható plüss állatok, csörgő és rágóka Méret: 72 x 65 x 47 cm Ajánlott: 3 hónapos kortól
Adatok
sku:
MKL265766
Gyártó:
MagicToys
Gyártói Cikkszám:
MKL265766
Cikkszám:
MKL265766
Hasonló termékek