Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Activity ovódásoknak társasjáték
Activity ovódásoknak társasjáték
6 990 Ft

Activity ovódásoknak társasjáték

Activity társasjáték óvodásoknak kiváló fejlesztő és szórakoztató játék a kicsi gyerekek részére. A feladat, hogy a kék és rózsaszín elefántot eljuttasd az őserdőben a tóhoz inni. Ehhez azonban ügyeskednek kell egy kicsit.

Kitörő nevetés, alapos fejtőrés, kézzel-lábbal mutogatás... Az Activity Kindergarten társasjáték játék lényege változatlan: mint a korábbi Activity játékokban, itt is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni. A kifejezések a gyerekek szókincséhez igazodnak. A feladványok képkártyákon találhatóak, így nem szükséges az olvasás sem hozzá.

A társasjáték során a felhőtlen szórakozás áll a középpontban. Itt nem kell izgulnod, hogy nem tudsz valamit, ha felszólítanak. Mutogatni, rajzolni és nagyokat nevetni biztosan te is ügyesen tudsz majd. Hívd át a barátaidat, vagy ültesd le a családot, és máris indulhat a buli!

Játékosok száma: 3-16

Méret: 22x4x35 cm
Gyártó: Piatnik - Activity
Ajánlott: 4 éves

A társasjátékok lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek arra, hogy kipróbáljanak dolgokat és kudarcot valljanak. A mai társadalmunk annyira a sikerre és a teljesítményre van hangolva, hogy már az egészen kicsi gyerekek is „osztályzatokat kapnak tanulási próbálkozásaikra.

A legjobb tanár azonban maga a tapasztalat, a játékok pedig olyan helyzeteket teremtenek, amelyek bátorítják és segítik, hogy új stratégiát és taktikát próbáljanak ki, és amelyekben „megengedett, hogy kudarcot valljanak.

A kudarc lehetőséget ad arra, hogy megvizsgálják korábbi módszerüket, változtassanak rajta, és legközelebb másképp próbálkozzanak.

A gyerekeknek ahhoz, hogy új képességeket tanulhassanak, szükségük van egy biztonságos környezetre, s a játékok nagyon jók arra, hogy szórakoztató formában adjanak keretet és megerősítést az elképzeléseik kipróbálásához.
 

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
Részletek

Activity társasjáték óvodásoknak kiváló fejlesztő és szórakoztató játék a kicsi gyerekek részére. A feladat, hogy a kék és rózsaszín elefántot eljuttasd az őserdőben a tóhoz inni. Ehhez azonban ügyeskednek kell egy kicsit. Kitörő nevetés, alapos fejtőrés, kézzel-lábbal mutogatás... Az Activity Kindergarten társasjáték játék lényege változatlan: mint a korábbi Activity játékokban, itt is szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni. A kifejezések a gyerekek szókincséhez igazodnak. A feladványok képkártyákon találhatóak, így nem szükséges az olvasás sem hozzá. A társasjáték során a felhőtlen szórakozás áll a középpontban. Itt nem kell izgulnod, hogy nem tudsz valamit, ha felszólítanak. Mutogatni, rajzolni és nagyokat nevetni biztosan te is ügyesen tudsz majd. Hívd át a barátaidat, vagy ültesd le a családot, és máris indulhat a buli! Játékosok száma: 3-16 Méret: 22x4x35 cm Gyártó: Piatnik - Activity Ajánlott: 4 éves A társasjátékok lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek arra, hogy kipróbáljanak dolgokat és kudarcot valljanak. A mai társadalmunk annyira a sikerre és a teljesítményre van hangolva, hogy már az egészen kicsi gyerekek is „osztályzatokat kapnak tanulási próbálkozásaikra. A legjobb tanár azonban maga a tapasztalat, a játékok pedig olyan helyzeteket teremtenek, amelyek bátorítják és segítik, hogy új stratégiát és taktikát próbáljanak ki, és amelyekben „megengedett, hogy kudarcot valljanak. A kudarc lehetőséget ad arra, hogy megvizsgálják korábbi módszerüket, változtassanak rajta, és legközelebb másképp próbálkozzanak. A gyerekeknek ahhoz, hogy új képességeket tanulhassanak, szükségük van egy biztonságos környezetre, s a játékok nagyon jók arra, hogy szórakoztató formában adjanak keretet és megerősítést az elképzeléseik kipróbálásához.  

Adatok
sku:
716645
Gyártó:
Piatnik
Gyártói Cikkszám:
716645
Cikkszám:
J59793
Hasonló termékek