Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Play-Doh konyhai robotgép gyurma szett
Play-Doh konyhai robotgép gyurma szett
11 900 Ft

Play-Doh konyhai robotgép gyurma szett

Ízletes édességeket készíthetsz ezzel a különleges Play-Doh gyurmaszettel, melynek része a forgó robotmixer is. A tálkába helyezett színes gyurmákat a mixer különleges mintával látja el, így kekszeket és minifánkokat is készíthetnek belőlük a gyerekek egyetlen kar meghúzásával. A további dekorációk elkészítésében is segít a gép, hiszen annak oldala telis-tele van mintákkal, így kis cukorkaformákat készíthetnek el a kicsik. Tedd a tányérra az elkészült alkotásokat, ahol további dekorációval láthatod el azokat a gyurmanyomó fecskendő használatával!

A szett tartalma:
– Forgó gyurmanyomó szerkezet
– 2 db Gyurmanyomó kiegészítő
– 4 tégely Play-Doh gyurma
– 1 tégely Play-Doh Plus gyurma
– Formázó spatula
– Tányér
– Dekoráló gyurmafecskendő
– 2 db Kreatív kártya

Így is ismerheti: Play Doh Kitchen Creations Konyhai robotgép gyurma szett E 0102, PlayDohKitchenCreationsKonyhairobotgépgyurmaszettE0102, Play Doh Kitchen Creations: Konyhai robotgép gyurma szett (E0102), Play-DohKitchenCreationsKonyhairobotgépgyurmaszettE0102, Play-Doh Kitchen Creations: Konyhai robotgép gyurma szett (E 0102)

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
11 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 238 Ft
Részletek

Ízletes édességeket készíthetsz ezzel a különleges Play-Doh gyurmaszettel, melynek része a forgó robotmixer is. A tálkába helyezett színes gyurmákat a mixer különleges mintával látja el, így kekszeket és minifánkokat is készíthetnek belőlük a gyerekek egyetlen kar meghúzásával. A további dekorációk elkészítésében is segít a gép, hiszen annak oldala telis-tele van mintákkal, így kis cukorkaformákat készíthetnek el a kicsik. Tedd a tányérra az elkészült alkotásokat, ahol további dekorációval láthatod el azokat a gyurmanyomó fecskendő használatával! A szett tartalma: – Forgó gyurmanyomó szerkezet – 2 db Gyurmanyomó kiegészítő – 4 tégely Play-Doh gyurma – 1 tégely Play-Doh Plus gyurma – Formázó spatula – Tányér – Dekoráló gyurmafecskendő – 2 db Kreatív kártya Így is ismerheti: Play Doh Kitchen Creations Konyhai robotgép gyurma szett E 0102, PlayDohKitchenCreationsKonyhairobotgépgyurmaszettE0102, Play Doh Kitchen Creations: Konyhai robotgép gyurma szett (E0102), Play-DohKitchenCreationsKonyhairobotgépgyurmaszettE0102, Play-Doh Kitchen Creations: Konyhai robotgép gyurma szett (E 0102)

Adatok
sku:
462544
Gyártói Cikkszám:
462544
Cikkszám:
462544
Hasonló termékek