Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70576 - Back to the Future - Vissza a jövõbe 3 Adventi naptár
Playmobil 70576 - Back to the Future - Vissza a jövõbe 3 Adventi naptár
12 350 Ft

Playmobil 70576 - Back to the Future - Vissza a jövõbe 3 Adventi naptár

 • Playmobil

  Termékkód : 70576
  Ajánlott korosztály : 5-99
  Elemek száma : 75
  Figurák száma : 6

  Az 1955-ös és 1985-ös évekbeli karakterekkel, valamint számos más részlettel a kultikus film ikonikus jeleneteinek újrateremtésére. A városháza diorámájával és a Hill Valley toronyórájával. 3D képeslappal az igazi rajongók számára.
  A Vissza a jövőbe rajongók számára ez a karácsony előtti szezon igazi robbanás lesz! A vadonatúj "Vissza a jövőbe III" adventi naptárral a filmrajongók újra előadhatják a kultikus filmsorozat harmadik részének legendás jeleneteit. Ezúttal a barátok, Marty McFly és Dr. Emmett Brown 1885-ig mennek vissza az időben. Itt nemcsak a vadnyugat kemény szokásaival kell megküzdeniük, hanem a harcos Buford Tannennel is meg kell küzdeniük. Természetesen a falusi tanárnak, Clara Claytonnak és Copernicus terriernek sem szabad hiányoznia ebben a kalandban. Különleges extraként ez a nem mindennapi adventi naptár tartalmaz egy exkluzív diorámát, amely megmutatja a film különböző helyszíneit, valamint egy gyűjtői képeslapot. Ezenkívül a DeLorean (Cikkszám 70317 - külön kapható) a mellékelt tartozékokkal átalakítható a különféle időutazásokhoz. Nosztalgikus hangulattal és ikonikus részletekkel ez az adventi naptár nemcsak a PLAYMOBIL rajongókat hozza teljes energiával a jövőbe. Vár a vadnyugat!

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
12 350 Ft
A vásárlás után járó pontok: 247 Ft
Részletek

Playmobil Termékkód : 70576 Ajánlott korosztály : 5-99 Elemek száma : 75 Figurák száma : 6 Az 1955-ös és 1985-ös évekbeli karakterekkel, valamint számos más részlettel a kultikus film ikonikus jeleneteinek újrateremtésére. A városháza diorámájával és a Hill Valley toronyórájával. 3D képeslappal az igazi rajongók számára. A Vissza a jövőbe rajongók számára ez a karácsony előtti szezon igazi robbanás lesz! A vadonatúj "Vissza a jövőbe III" adventi naptárral a filmrajongók újra előadhatják a kultikus filmsorozat harmadik részének legendás jeleneteit. Ezúttal a barátok, Marty McFly és Dr. Emmett Brown 1885-ig mennek vissza az időben. Itt nemcsak a vadnyugat kemény szokásaival kell megküzdeniük, hanem a harcos Buford Tannennel is meg kell küzdeniük. Természetesen a falusi tanárnak, Clara Claytonnak és Copernicus terriernek sem szabad hiányoznia ebben a kalandban. Különleges extraként ez a nem mindennapi adventi naptár tartalmaz egy exkluzív diorámát, amely megmutatja a film különböző helyszíneit, valamint egy gyűjtői képeslapot. Ezenkívül a DeLorean (Cikkszám 70317 - külön kapható) a mellékelt tartozékokkal átalakítható a különféle időutazásokhoz. Nosztalgikus hangulattal és ikonikus részletekkel ez az adventi naptár nemcsak a PLAYMOBIL rajongókat hozza teljes energiával a jövőbe. Vár a vadnyugat!

Adatok
sku:
70576
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70576
Cikkszám:
70576
Hasonló termékek