Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70625 - Spinosaurus: Kettős védekezőerő
Playmobil 70625 - Spinosaurus: Kettős védekezőerő
16 990 Ft

Playmobil 70625 - Spinosaurus: Kettős védekezőerő

Borotvaéles fogaival a Spinosaurus az egyik legnagyobb és legveszélyesebb dinoszaurusz. De ez a Spinosaurus nem hétköznapi dinoszaurusz, hanem egy nagyon különleges teremtmény. Amióta kiszabadult a Dínó Sziklából, barátaival, Aylával és Samuval együtt harcolt a mindent elpusztítani próbáló álnok harci robotok ellen. Uncle Rob okos harci felszerelésének köszönhetően a Spinosaurus speciális páncélokkal és ágyúkkal is rendelkezik, amelyek lőni is képesek, ez még veszélyesbbé teszi. Képes lesz-e az emberek és a Spinosaurus csapata együttes erővel legyőzni a robotokat, hogy ne pusztítsák el a természetet és a dinoszauruszokat?

Spinosaurus levehető páncélzattal, forgatható dupla ágyúkkal és egy gáztartállyal, valamint lángoló lövedékekkel a hátán. Két figurának elegendő hellyel és kezelőpanellel. 2 figurával.

Méret: Spinosaurus páncélzattal kb. 19 x 35 x 18 cm

Kor: 5+

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
16 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 340 Ft
Részletek

Borotvaéles fogaival a Spinosaurus az egyik legnagyobb és legveszélyesebb dinoszaurusz. De ez a Spinosaurus nem hétköznapi dinoszaurusz, hanem egy nagyon különleges teremtmény. Amióta kiszabadult a Dínó Sziklából, barátaival, Aylával és Samuval együtt harcolt a mindent elpusztítani próbáló álnok harci robotok ellen. Uncle Rob okos harci felszerelésének köszönhetően a Spinosaurus speciális páncélokkal és ágyúkkal is rendelkezik, amelyek lőni is képesek, ez még veszélyesbbé teszi. Képes lesz-e az emberek és a Spinosaurus csapata együttes erővel legyőzni a robotokat, hogy ne pusztítsák el a természetet és a dinoszauruszokat? Spinosaurus levehető páncélzattal, forgatható dupla ágyúkkal és egy gáztartállyal, valamint lángoló lövedékekkel a hátán. Két figurának elegendő hellyel és kezelőpanellel. 2 figurával. Méret: Spinosaurus páncélzattal kb. 19 x 35 x 18 cm Kor: 5+

Adatok
Gyártó:
playmobil
Cikkszám:
70625
Hasonló termékek