Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70626 - Saichania - A harcos védelmezője
Playmobil 70626 - Saichania - A harcos védelmezője
20 550 Ft

Playmobil 70626 - Saichania - A harcos védelmezője

Az ellenséges robot egy hipermodern harci robottal támad: villámgyors ágyúival rendkívül veszélyes és nehezen állítható meg. Szerencsére azonban Ian és a bátor tinik csapata arra vállalkozott, hogy minden eszközzel küzdjön a Comet Corporation lelketlen robotjai ellen. Az okos Milow Saichániájával együtt megpróbálják meghiúsítani a harci robot gonosz terveit. Ezt a dinoszaurusz csapatot nehéz lesz legyőzni...
Saichania levehető páncélzattal, dupla forgó ágyúkkal, valamint a farkán tüskés páncélzattal rendelkezik. Hátán egy ülőhely található egy Playmobil figura számára: innen lehet irányítani. Dupla forgó ágyúval, fúróval, két mozgatható és forgatható ágyúval, valamint egy fogó funkcióval ellátott karral rendelkezik. A szett két figurát tartalmaz.
A "Playmobil 70626 - Saichania - A harcos védelmezője" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
20 550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 411 Ft
Részletek

Az ellenséges robot egy hipermodern harci robottal támad: villámgyors ágyúival rendkívül veszélyes és nehezen állítható meg. Szerencsére azonban Ian és a bátor tinik csapata arra vállalkozott, hogy minden eszközzel küzdjön a Comet Corporation lelketlen robotjai ellen. Az okos Milow Saichániájával együtt megpróbálják meghiúsítani a harci robot gonosz terveit. Ezt a dinoszaurusz csapatot nehéz lesz legyőzni... Saichania levehető páncélzattal, dupla forgó ágyúkkal, valamint a farkán tüskés páncélzattal rendelkezik. Hátán egy ülőhely található egy Playmobil figura számára: innen lehet irányítani. Dupla forgó ágyúval, fúróval, két mozgatható és forgatható ágyúval, valamint egy fogó funkcióval ellátott karral rendelkezik. A szett két figurát tartalmaz. A "Playmobil 70626 - Saichania - A harcos védelmezője" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70626
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70626
Cikkszám:
70626
Hasonló termékek