Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70627 - Triceratops - Zendülés a Legenda Köveinél
Playmobil 70627 - Triceratops - Zendülés a Legenda Köveinél
12 650 Ft

Playmobil 70627 - Triceratops - Zendülés a Legenda Köveinél

Néha az ellenség is sokkal kisebb a vártnál, például egy mini robot. Ezek a gonosz kis gépek megpróbálják észrevétlenül kideríteni a Dino Rise csapat terveit, és csatasorba állítani a nagy harci robotokat. De a Dino Rise csapatot nem olyan könnyű becsapni. Annak érdekében, hogy felkészülhessenek a kisebb és nagyobb ellenfelekre, a páncélozott Triceratops nemcsak normál ágyúval rendelkezik, hanem speciális biztonsági hálóval is. Ha társa, Jaden a megfelelő pillanatban kidobja a védőhálót, a mini robotokat is el tudják kapni, és így mozgásképtelenné tudják tenni. Erős dinoszaurusz a trükkös, speciális küldetésekhez.
A "Playmobil 70627 - Triceratops - Zendülés a Legenda Köveinél" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
12 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 253 Ft
Részletek

Néha az ellenség is sokkal kisebb a vártnál, például egy mini robot. Ezek a gonosz kis gépek megpróbálják észrevétlenül kideríteni a Dino Rise csapat terveit, és csatasorba állítani a nagy harci robotokat. De a Dino Rise csapatot nem olyan könnyű becsapni. Annak érdekében, hogy felkészülhessenek a kisebb és nagyobb ellenfelekre, a páncélozott Triceratops nemcsak normál ágyúval rendelkezik, hanem speciális biztonsági hálóval is. Ha társa, Jaden a megfelelő pillanatban kidobja a védőhálót, a mini robotokat is el tudják kapni, és így mozgásképtelenné tudják tenni. Erős dinoszaurusz a trükkös, speciális küldetésekhez. A "Playmobil 70627 - Triceratops - Zendülés a Legenda Köveinél" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70627
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70627
Cikkszám:
PM70627
Hasonló termékek