Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70628 - Pteranodon - Támadás a levegőből
Playmobil 70628 - Pteranodon - Támadás a levegőből
10 280 Ft

Playmobil 70628 - Pteranodon - Támadás a levegőből

A gonosz robotok még a levegőben is mozgásban vannak: egy drón miatt a légtér sem biztonságos. De ez nem jelenthet problémát Kaidan és a mozgékony Pteranodon számára. A pterosaurus otthon érzi magát az égbolton is. Védőháló lövedékével villámgyorsan kivédheti a közeledő ellenfeleket. Természetesen mindig a hátán van jóbarátja, Kaidan. Eztaz okos ember-pterosaurus duó megállíthatatlannak bizonyul. Támadás a levegőből? Biztosan elhárítva!
Pteranodon levehető páncélzattal és szállítóhálóval, a hulladékdarabokat az ellenfélre kell dobni. A hátán egy vezetőülés található, egy Playmobil figura számára.
A "Playmobil 70628 - Pteranodon - Támadás a levegőből" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
10 280 Ft
A vásárlás után járó pontok: 206 Ft
Részletek

A gonosz robotok még a levegőben is mozgásban vannak: egy drón miatt a légtér sem biztonságos. De ez nem jelenthet problémát Kaidan és a mozgékony Pteranodon számára. A pterosaurus otthon érzi magát az égbolton is. Védőháló lövedékével villámgyorsan kivédheti a közeledő ellenfeleket. Természetesen mindig a hátán van jóbarátja, Kaidan. Eztaz okos ember-pterosaurus duó megállíthatatlannak bizonyul. Támadás a levegőből? Biztosan elhárítva! Pteranodon levehető páncélzattal és szállítóhálóval, a hulladékdarabokat az ellenfélre kell dobni. A hátán egy vezetőülés található, egy Playmobil figura számára. A "Playmobil 70628 - Pteranodon - Támadás a levegőből" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70628
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70628
Cikkszám:
PM70628
Hasonló termékek