Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70629 - Uncle Rob - Harcra készen
Playmobil 70629 - Uncle Rob - Harcra készen
6 690 Ft

Playmobil 70629 - Uncle Rob - Harcra készen

Milow-val együtt Uncle Rob a Dino Rise csapat intelligens ezermestere. Hatalmas tapasztalatának köszönhetően a hősök menő harci felszereléssel tudták felszerelni dinoszauruszaikat annak érdekében, hogy szembenézhessenek az ellenséggel. A kiegészítő modulokkal a dinoszauruszok nemcsak jobban védettek, hanem agresszívebbek is, és lőfegyverekkel védekezhetnek a látszólag mindent eluraló robotok ellen. A találékony feltalálónak egy hűséges Deinonychus a társa. Természetesen Uncle Rob extra erős páncélt és ágyútartót is tervezett dinoszaurusz társa számára. Ketten egy igazi verhetetlen csapatot alkotnak.
A "Playmobil 70629 - Uncle Rob - Harcra készen" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 134 Ft
Részletek

Milow-val együtt Uncle Rob a Dino Rise csapat intelligens ezermestere. Hatalmas tapasztalatának köszönhetően a hősök menő harci felszereléssel tudták felszerelni dinoszauruszaikat annak érdekében, hogy szembenézhessenek az ellenséggel. A kiegészítő modulokkal a dinoszauruszok nemcsak jobban védettek, hanem agresszívebbek is, és lőfegyverekkel védekezhetnek a látszólag mindent eluraló robotok ellen. A találékony feltalálónak egy hűséges Deinonychus a társa. Természetesen Uncle Rob extra erős páncélt és ágyútartót is tervezett dinoszaurusz társa számára. Ketten egy igazi verhetetlen csapatot alkotnak. A "Playmobil 70629 - Uncle Rob - Harcra készen" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70629
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70629
Cikkszám:
PM70629
Hasonló termékek