Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70772 - Targonca szállítmánnyal
Playmobil 70772 - Targonca szállítmánnyal
11 790 Ft

Playmobil 70772 - Targonca szállítmánnyal

A kikötői dolgozók a manőverezhető targoncával raklapokat és kisebb rakományt raknak be. A targoncavezető jelenleg egy raklapot vesz fel festékdobozokkal és szemetesdobozokkal, hogy a teherraktárba szállítsa. Óvatosan irányítja a targonca villáit a raklap alá, és kicsit felemeli azt, mielőtt az út folytatódik. De mi ez? A kocsi nincs megfelelően rögzítve a helyén, a festékvödrök remegni kezdenek, és a festék a padlóra ömlik. Nos, ez nem volt sikeres szállítás! A játékkészlet két PLAYMOBIL figurát tartalmaz, egy targoncát, két festékes vödröt, két kukát, festékszórót, seprűt és még sok más kiegészítőt. A targonca villái oldalirányban mozgathatók, és így a megfelelő teherhez igazíthatók.
A "Playmobil 70772 - Targonca szállítmánnyal" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
11 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 236 Ft
Részletek

A kikötői dolgozók a manőverezhető targoncával raklapokat és kisebb rakományt raknak be. A targoncavezető jelenleg egy raklapot vesz fel festékdobozokkal és szemetesdobozokkal, hogy a teherraktárba szállítsa. Óvatosan irányítja a targonca villáit a raklap alá, és kicsit felemeli azt, mielőtt az út folytatódik. De mi ez? A kocsi nincs megfelelően rögzítve a helyén, a festékvödrök remegni kezdenek, és a festék a padlóra ömlik. Nos, ez nem volt sikeres szállítás! A játékkészlet két PLAYMOBIL figurát tartalmaz, egy targoncát, két festékes vödröt, két kukát, festékszórót, seprűt és még sok más kiegészítőt. A targonca villái oldalirányban mozgathatók, és így a megfelelő teherhez igazíthatók. A "Playmobil 70772 - Targonca szállítmánnyal" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70772
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70772
Cikkszám:
70772
Hasonló termékek