Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70773 - Szállítmányraktár
Playmobil 70773 - Szállítmányraktár
6 950 Ft

Playmobil 70773 - Szállítmányraktár

Ha a szállítás nem folytatódik azonnal, az árukat az áruraktárban helyezik el. Akár konténereket, akár hordókat, akár zsákokat - mindent biztonságosan tárolnak a raktárban. Éppen most érkezett egy új konténer, amelyet ideiglenesen néhány napig kell tárolni. A biztonság kedvéért a rakodómunkás rögzíti a tartályt egy kötéllel a padlóhoz, így semmi sem csúszhat el. A játékkészlet tartalmaz egy PLAYMOBIL figurát, kerítéselemeket, sorompót, konténermodult és sok más kiegészítőt.
A "Playmobil 70773 - Szállítmányraktár" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 139 Ft
Részletek

Ha a szállítás nem folytatódik azonnal, az árukat az áruraktárban helyezik el. Akár konténereket, akár hordókat, akár zsákokat - mindent biztonságosan tárolnak a raktárban. Éppen most érkezett egy új konténer, amelyet ideiglenesen néhány napig kell tárolni. A biztonság kedvéért a rakodómunkás rögzíti a tartályt egy kötéllel a padlóhoz, így semmi sem csúszhat el. A játékkészlet tartalmaz egy PLAYMOBIL figurát, kerítéselemeket, sorompót, konténermodult és sok más kiegészítőt. A "Playmobil 70773 - Szállítmányraktár" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70773
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70773
Cikkszám:
70773
Hasonló termékek