Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70774 - Hegesztő konténerrel
Playmobil 70774 - Hegesztő konténerrel
5 480 Ft

Playmobil 70774 - Hegesztő konténerrel

A biztonság a legfontosabb a kikötőben. A tonnányi súlyú konténereknek véletlenül sem szabad kinyílniuk és megcsúszniuk. A hegesztő jelenleg ellenőrzi a konténert a konténergyártó létesítményben. Meglazult egy rögzítés. Azonnal felveszi védőmaszkját és a kéznél levő hegesztőgépével rögtön nekilát a munkának. Ez a probléma pillanatok alatt megoldódik. A játékkészlet tartalmaz egy PLAYMOBIL figurát, egy konténermodult, motort, szerszámokat és még sok más kiegészítőt.
A "Playmobil 70774 - Hegesztő konténerrel" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
5 480 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

A biztonság a legfontosabb a kikötőben. A tonnányi súlyú konténereknek véletlenül sem szabad kinyílniuk és megcsúszniuk. A hegesztő jelenleg ellenőrzi a konténert a konténergyártó létesítményben. Meglazult egy rögzítés. Azonnal felveszi védőmaszkját és a kéznél levő hegesztőgépével rögtön nekilát a munkának. Ez a probléma pillanatok alatt megoldódik. A játékkészlet tartalmaz egy PLAYMOBIL figurát, egy konténermodult, motort, szerszámokat és még sok más kiegészítőt. A "Playmobil 70774 - Hegesztő konténerrel" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.

Adatok
sku:
70774
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70774
Cikkszám:
70774
Hasonló termékek