Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Playmobil 70777 - Adventi naptár - Szórakozás a vízben
Playmobil 70777 - Adventi naptár - Szórakozás a vízben
9 200 Ft

Playmobil 70777 - Adventi naptár - Szórakozás a vízben

24 napot várni az ajándékokra? Sokáig tarthat - de nem a színes PLAYMOBIL adventi naptárakkal. Ez az adventi naptár a sellők fantasztikus birodalmába visz. Egy sellő és fia értékes gyöngyszemek keresgél. A tengeri királynő feljön a tengeri lovaskocsin, és felajánlja, hogy mindkettőjüknek segítséget nyújt. Ki mondhatna nemet erre a királyi ajánlatra? Együtt találnak egy gyönyörű, kék, csillogó gyöngyöt, amelyet a hálójukba raknak. Ez a kirándulás valóban megéri. A játékkészlet tartalmaz egy adventi naptárat, 24 meglepetéssel, két sellőlányt és egy sellőfit, tengeri lovaskocsival, két nagyméretű tengeri csikóval, delfinnel, tengeri teknőssel, rúddal, polippal, tengeri csillaggal, hálókkal, kincsesládával, korallokkal és sok más remek kiegészítővel a nagy tengeri szórakozáshoz.
A "Playmobil 70777 - Adventi naptár - Sellők" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
9 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 184 Ft
Részletek

24 napot várni az ajándékokra? Sokáig tarthat - de nem a színes PLAYMOBIL adventi naptárakkal. Ez az adventi naptár a sellők fantasztikus birodalmába visz. Egy sellő és fia értékes gyöngyszemek keresgél. A tengeri királynő feljön a tengeri lovaskocsin, és felajánlja, hogy mindkettőjüknek segítséget nyújt. Ki mondhatna nemet erre a királyi ajánlatra? Együtt találnak egy gyönyörű, kék, csillogó gyöngyöt, amelyet a hálójukba raknak. Ez a kirándulás valóban megéri. A játékkészlet tartalmaz egy adventi naptárat, 24 meglepetéssel, két sellőlányt és egy sellőfit, tengeri lovaskocsival, két nagyméretű tengeri csikóval, delfinnel, tengeri teknőssel, rúddal, polippal, tengeri csillaggal, hálókkal, kincsesládával, korallokkal és sok más remek kiegészítővel a nagy tengeri szórakozáshoz. A "Playmobil 70777 - Adventi naptár - Sellők" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk. Kor: 4+

Adatok
sku:
70777
Gyártó:
playmobil
Gyártói Cikkszám:
70777
Cikkszám:
70777
Hasonló termékek