Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Pontsaláta társasjáték
Pontsaláta társasjáték
3 890 Ft

Pontsaláta társasjáték

A legtöbb játékban pontokat kell gyűjteni a játékosoknak, és aki a legtöbbet szedi össze az fog nyerni. Ebben a játékban is így van, de itt bármit is csinálsz, jár a pont és ezért pontsalátának hívja a szaknyelv! A Pontsaláta játék ezt a játéktípust kombinálja a salátás témával! A Pontsaláta egy úgynevezett draftolós kártyajáték legfeljebb hat játékos számára. A játékosok minden körben egyre tovább és tovább bővítik a zöldségsalátájukat, és pontkártyákat gyűjtenek a lehető legmagasabb pontszám reményében.
A dobozban kétoldalú kártyát találunk, az egyik oldalán zöldségek, a másik oldalán pedig pontszerzési feltételek szerepelnek. A játék pörgős és izgalmas, a szabályai egyszerűek, mégis ügyesen kell taktikázni ahhoz, hogy győztesen kerüljünk ki a salátacsatából!
 

Tartalma:
108 db kártya
Szabálykönyv
Játékosok száma 2–6 fő
Játékidő kb. 15–30 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
3 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 78 Ft
Részletek

A legtöbb játékban pontokat kell gyűjteni a játékosoknak, és aki a legtöbbet szedi össze az fog nyerni. Ebben a játékban is így van, de itt bármit is csinálsz, jár a pont és ezért pontsalátának hívja a szaknyelv! A Pontsaláta játék ezt a játéktípust kombinálja a salátás témával! A Pontsaláta egy úgynevezett draftolós kártyajáték legfeljebb hat játékos számára. A játékosok minden körben egyre tovább és tovább bővítik a zöldségsalátájukat, és pontkártyákat gyűjtenek a lehető legmagasabb pontszám reményében. A dobozban kétoldalú kártyát találunk, az egyik oldalán zöldségek, a másik oldalán pedig pontszerzési feltételek szerepelnek. A játék pörgős és izgalmas, a szabályai egyszerűek, mégis ügyesen kell taktikázni ahhoz, hogy győztesen kerüljünk ki a salátacsatából!   Tartalma: 108 db kártya Szabálykönyv Játékosok száma 2–6 fő Játékidő kb. 15–30 perc Kor: 8+

Adatok
sku:
PNTSLDHU
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
PNTSLDHU
Cikkszám:
PNTSLDHU
Hasonló termékek