Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Rummikub betűjáték társasjáték
Rummikub betűjáték társasjáték
7 290 Ft

Rummikub betűjáték társasjáték

Egy világhírű sikerjáték, amely a közös játék élményével ajándékozza meg a család minden tagját. Felejthetetlen szórakozást nyújtva fejlesztheti a szókincset és a logikai készséget.
A Rummikub a szép magyar nyelvre kidolgozott családi társasjáték. A játékosok célja a lehető leghosszabb szó, vagy egy szó ragozott alakjának kirakása. A játékosok higgadt stratégiával, előre átgondolt taktikai lépésekkel és a betűk ügyes kombinálásával megpróbálják az állványaikon lévő betűket felhasználni. Megduplázza pontjait az a játékos, aki a körében az összes betűjét felhasználja! A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti össze.
A doboz tartalma:

  • 112 Játéklap
  • 4 Állvány
  • 1 Játékszabály

Játékosok száma: 2-4 játékos részére.
Ajánlott korosztály: 7 éves kortól.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
7 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 146 Ft
Részletek

Egy világhírű sikerjáték, amely a közös játék élményével ajándékozza meg a család minden tagját. Felejthetetlen szórakozást nyújtva fejlesztheti a szókincset és a logikai készséget. A Rummikub a szép magyar nyelvre kidolgozott családi társasjáték. A játékosok célja a lehető leghosszabb szó, vagy egy szó ragozott alakjának kirakása. A játékosok higgadt stratégiával, előre átgondolt taktikai lépésekkel és a betűk ügyes kombinálásával megpróbálják az állványaikon lévő betűket felhasználni. Megduplázza pontjait az a játékos, aki a körében az összes betűjét felhasználja! A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti össze. A doboz tartalma: 112 Játéklap 4 Állvány 1 Játékszabály Játékosok száma: 2-4 játékos részére. Ajánlott korosztály: 7 éves kortól.

Adatok
sku:
514046
Gyártói Cikkszám:
514046
Cikkszám:
514046
Hasonló termékek