Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Sherlock: A régész sírboltja társasjáték
Sherlock: A régész sírboltja társasjáték
2 700 Ft

Sherlock: A régész sírboltja társasjáték

Sokan már bizonyára ismerik a szabadulószabás játékokat és ezeknek a társasjátékokra tervezett változatát, amelyek hatalmas sikert arattak. A Sherlock is hasonló irányvonalat követ, azonban itt egy komoly ügyet kell felgöngyölíteni a játékosoknak, ugyanis Edward Carter régészt és kutatót holtak találták a dolgozó szobájában, és a játékosok kapták az ügyet, hogy göngyölítsék fel. A játék során kiderül, hogy vagytok-e olyan jók, mint Sherlock, és meg tudtok birkózni a feladattal, vagy szégyent hoztok a Scotland Yardra?

A játékosoknak az lesz a feladatuk ebben a szabadulópakli jellegű, dedukciós játékban, hogy feltárják az izgalmas bűntény rejtélyét. Mindannyian nyomokat jelentő kártyákat fogtok kapni, és ezekből kell kikövetkeztetnetek az esetet, kooperatívan, egymást segítve. Ehhez azonban helyesen kell következtetnetek, mert nem minden nyom fog a segítségetekre lenni. Akadnak olyanok, amik csak hátráltatják a nyomozást és kizökkentenek titeket, elterelik a figyelmeteket. A körben minden játékos 3 kártyát tart majd a kezében, amik közül 1-et kiválaszt, és vagy felfedi azt mindenki számára, bízva benne, hogy jól következtetett, vagy eldobja, felesleges nyomnak ítélve a lapot. A kör végén pedig újabb nyomot talál majd, újabb kártyát húzva. Amint a húzó pakli elfogyott, a nyomozók felépítik a teóriájukat, amit a játék végén egy kérdőívvel ellenőriznek le. A helyes válaszok pontokat érnek, ám a feleslegesen megtartott nyomok után pontot veszítetek.
 

Tartalma:
32 nyom kártya
játékszabály

Játékosok száma 1–8 fő
Játékidő kb. 30–60 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
2 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

Sokan már bizonyára ismerik a szabadulószabás játékokat és ezeknek a társasjátékokra tervezett változatát, amelyek hatalmas sikert arattak. A Sherlock is hasonló irányvonalat követ, azonban itt egy komoly ügyet kell felgöngyölíteni a játékosoknak, ugyanis Edward Carter régészt és kutatót holtak találták a dolgozó szobájában, és a játékosok kapták az ügyet, hogy göngyölítsék fel. A játék során kiderül, hogy vagytok-e olyan jók, mint Sherlock, és meg tudtok birkózni a feladattal, vagy szégyent hoztok a Scotland Yardra? A játékosoknak az lesz a feladatuk ebben a szabadulópakli jellegű, dedukciós játékban, hogy feltárják az izgalmas bűntény rejtélyét. Mindannyian nyomokat jelentő kártyákat fogtok kapni, és ezekből kell kikövetkeztetnetek az esetet, kooperatívan, egymást segítve. Ehhez azonban helyesen kell következtetnetek, mert nem minden nyom fog a segítségetekre lenni. Akadnak olyanok, amik csak hátráltatják a nyomozást és kizökkentenek titeket, elterelik a figyelmeteket. A körben minden játékos 3 kártyát tart majd a kezében, amik közül 1-et kiválaszt, és vagy felfedi azt mindenki számára, bízva benne, hogy jól következtetett, vagy eldobja, felesleges nyomnak ítélve a lapot. A kör végén pedig újabb nyomot talál majd, újabb kártyát húzva. Amint a húzó pakli elfogyott, a nyomozók felépítik a teóriájukat, amit a játék végén egy kérdőívvel ellenőriznek le. A helyes válaszok pontokat érnek, ám a feleslegesen megtartott nyomok után pontot veszítetek.   Tartalma: 32 nyom kártya játékszabály Játékosok száma 1–8 fő Játékidő kb. 30–60 perc Kor: 8+

Adatok
sku:
SHRL3HU19
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
SHRL3HU19
Cikkszám:
SHRL3HU19
Hasonló termékek