Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték
Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték
2 700 Ft

Sherlock: Az utolsó figyelmeztetés társasjáték

A Sherlock egy újabb szabadulószobák alapján elkészített játék, ami azonban csavar egyet a megszokott játékmeneten, és itt nem a kijutás kulcsát kell megfejteni, hanem egy bűntény ügyét kell felgöngyölítenie a játékosoknak.

Ebben a csomagban történetesen egy rejtélyes halálesetet, ami egy repülőgép fedélzetén történt, és ami miatt a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania. A játékosoknak az lesz a feladatuk ebben a szabadulópakli jellegű, dedukciós játékban, hogy feltárják az izgalmas bűntény rejtélyét. Mindannyian nyomokat jelentő kártyákat fogtok kapni, és ezekből kell kikövetkeztetnetek az esetet, kooperatívan, egymást segítve. Ehhez azonban helyesen kell következtetnetek, mert nem minden nyom fog a segítségetekre lenni. Akadnak olyanok, amik csak hátráltatják a nyomozást és kizökkentenek titeket, elterelik a figyelmeteket.

A körében minden játékos 3 kártyát tart majd a kezében, amik közül 1-et kiválaszt, és vagy felfedi azt mindenki számára, bízva benne, hogy jól következtetett, vagy eldobja, felesleges nyomnak ítélve a lapot. A köre végén pedig újabb nyomot talál majd, újabb kártyát húzva. Amint a húzó pakli elfogyott, a nyomozók felépítik a teóriájukat, amit a játék végén egy kérdőívvel ellenőriznek le. A helyes válaszok pontokat érnek, ám a feleslegesen megtartott nyomok után pontot veszítetek.
 

Tartalma:
32 nyom kártya
játékszabály
Játékosok száma 1–8 fő
Játékidő kb. 30–60 perc

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
2 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
Részletek

A Sherlock egy újabb szabadulószobák alapján elkészített játék, ami azonban csavar egyet a megszokott játékmeneten, és itt nem a kijutás kulcsát kell megfejteni, hanem egy bűntény ügyét kell felgöngyölítenie a játékosoknak. Ebben a csomagban történetesen egy rejtélyes halálesetet, ami egy repülőgép fedélzetén történt, és ami miatt a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania. A játékosoknak az lesz a feladatuk ebben a szabadulópakli jellegű, dedukciós játékban, hogy feltárják az izgalmas bűntény rejtélyét. Mindannyian nyomokat jelentő kártyákat fogtok kapni, és ezekből kell kikövetkeztetnetek az esetet, kooperatívan, egymást segítve. Ehhez azonban helyesen kell következtetnetek, mert nem minden nyom fog a segítségetekre lenni. Akadnak olyanok, amik csak hátráltatják a nyomozást és kizökkentenek titeket, elterelik a figyelmeteket. A körében minden játékos 3 kártyát tart majd a kezében, amik közül 1-et kiválaszt, és vagy felfedi azt mindenki számára, bízva benne, hogy jól következtetett, vagy eldobja, felesleges nyomnak ítélve a lapot. A köre végén pedig újabb nyomot talál majd, újabb kártyát húzva. Amint a húzó pakli elfogyott, a nyomozók felépítik a teóriájukat, amit a játék végén egy kérdőívvel ellenőriznek le. A helyes válaszok pontokat érnek, ám a feleslegesen megtartott nyomok után pontot veszítetek.   Tartalma: 32 nyom kártya játékszabály Játékosok száma 1–8 fő Játékidő kb. 30–60 perc

Adatok
sku:
SHRL2HU19
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
SHRL2HU19
Cikkszám:
SHRL2HU19
Hasonló termékek