Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Jurassic World: Támadó dínó - Masiakasaurus
Jurassic World: Támadó dínó - Masiakasaurus
5 890 Ft

Jurassic World: Támadó dínó - Masiakasaurus

Szeretnél saját szemeddel látni egy dinó összecsapást? Most akár rendezhetsz is egyet! Ebben a Jurassic World készletben igazán valóságos csaták várnak rád. A tökéletes moziélményt a Savage Strike élethű támadó mozdulatai adják. Köztük van a harapás, a fejjel döngölés, a szárny csapkodás, de sok egyéb is. A mozdulatot a dinó testén elrejtett benyomható részek indítják el (ennek helye dinoszaruszonként változhat). A részletgazdag, élethű figurák lábai és karjai tagoltak, mozgathatók, így valóban menő pózokat állíthatsz be.
Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
5 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
Részletek
Kezdődhet a küzdelem? Ez a csomag a félelmetes Masiakasurust tartalmazza. A csomagban találsz még egy gyűjthető Savage Strike kártyát is, rajta az őslény tulajdonságaival és legfontosabb harci eredményeivel.

Még több dinós élményre vágysz? Ha letöltöd a Jurassic World Facts alkalmazást és beszkenneled a kártyát, egyebek mellett végignézheted, ahogy életre kel a fenevad, részletesen megismerheted a támadási stílusát és összehasonlíthatod a többi őshüllővel. Nem félsz? Akkor irány a Jurrasic World világa?

Csomagolás mérete: 21 x 6 x 17 cm

Tartalom: 1 db dínó
Adatok
Gyártó:
MATTEL
Gyártói Cikkszám:
HCL85
Cikkszám:
GWN31
Cikkszám:
190113
Hasonló termékek