Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

SZERSZÁM JÁTÉKSZETT DOBOZBAN
SZERSZÁM JÁTÉKSZETT DOBOZBAN
11 300 Ft

SZERSZÁM JÁTÉKSZETT DOBOZBAN

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
11 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 226 Ft
Részletek
zerszám játékszett dobozban


Válassza a praktikus dobozos szerszám szettünket, ami minden kis barkácsolónak igazi álma! Képzelje el, ahogy a gyermek kézbe veszi a szerszámokat, összerakja a saját szerszámtartó asztalát és nekilát a munkának, pont úgy, mint a nagyok!


Ez a szerszám szett nem csupán játék, hanem egy olyan élmény, ami hosszú távú készségeket is fejleszt. A szettben található szerszámok és kiegészítők minden szempontból megfelelnek a valós eszközöknek, de természetesen biztonságosak és gyermekbarátok.


Az összerakható szerszámtartó asztal tökéletes hely a munkához, de a játék végeztével praktikus tárolóhelyként is szolgál az eszközöknek, megtanítva a gyerekeket a rendrakás fontosságára.


A dobozos szerszám szettünkből nem hiányozhatnak a különböző barkácsoló kellékek sem, amelyekkel a gyermek igazi ezermesterré válhatnak. A játékszettben megtalálható sok szerszám a szerepjátékot még valósághűbbé teszik.


Tegye örömtelivé a játékot és az alkotást a dobozos szerszám szettünkkel, amely fejleszti a motorikus készségeket, a kreativitást és a problémamegoldó képességet is. Szerezze be ezt a nagyszerű játékot, és engedje, hogy gyermekének fantáziája szabadon szárnyaljon!



A szett a képen látható kellékeket tartalmazza.


A csomagolás mérete: 35 x 54 x 11 cm.
Adatok
Gyártó:
FlairToys
Cikkszám:
90626
Hasonló termékek