Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Bing és barátai - A kalandos hazaút
Bing és barátai - A kalandos hazaút
3 990 Ft

Bing és barátai - A kalandos hazaút

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek
A kicsik nagy kedvence, maga Bing nyuszi érkezik meg a lurkókhoz a fantasztikus Bing és barátai - A kalandos hazaút társasjátékkal . A legkisebbek számára készült ez az izgalmas társasjáték, mely már 3 éves kortól bevezeti a gyerkőcöket a társasjátékozás örömteli világába. A népszerű Bing nyuszi meséiből jól ismert karakterek lesznek a gyerekek segítségére, hogy együtt kalandozva mókás időtöltésben lehessen részük.
A játékot négyen játszhatják, hiszen a meséből ismerős 4 karakter , Bing , Pandó , Coco és Sula bújnak meg a dobozban, aranyos, talpakkal rendelkező figurák képében. A négy kedves barát vezeti végig a csemetéket a kalandokkal teli játéktáblán, ahol megismerkedhetnek a színekkel , a számokkal és gyakorolhatják a kommunikációt , valamint a koncentrációt . Bing nyuszi a mesékben is tanulságos történeteken keresztül szórakoztatja a kicsiket, ilyen szórakoztató módon tanulhatnak és játszhatnak egyszerre a picik a szuper Bing és barátai - A kalandos hazaút társasjátékkal is miközben a start mezőről eljutnak a célig.
Társasozás közben fejlődik a gyerkőcök kudarctűrő képessége , logikus gondolkodása , problémamegoldása és ez a fajta játék kiemelkedő hatással van szociális készségeikre és szókincsük gyarapodására is. A gyerekek személyiségfejlődésére igencsak hatással van, hogy milyen játékokkal játszanak, a társasjátékozás az egyik a sok közül, mely rengeteg területen jótékonyan és ösztönzően hat.
Ha egy igazán mókás , ám egyben rendkívül fejlesztő ajándékkal lepné meg gyermekét, akkor válassza számára bármilyen alkalomra a Bing és barátai - A kalandos hazaút társasjátékot .
A Bing és barátai - A kalandos hazaút társasjáték tartalma: - 1 db játéktábla- 4 db talpakon álló mesebeli karakter - Bing, Pandó, Coco és Sula- 1 db pörgettyű- 1 db dobókocka- 1 db játékszabály
Játékosok száma: 2-4 Játékidő: kb. 20-30 perc
Adatok
Gyártó:
FlairToys
Cikkszám:
BING85000
Hasonló termékek