Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Curlimals: Tüsi Süni interaktív plüss
Curlimals: Tüsi Süni interaktív plüss
4 700 Ft

Curlimals: Tüsi Süni interaktív plüss

Raktár/Szállítás
jászberényi boltunkban/szállítás: 1 munkanap
4 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 94 Ft
Részletek
Csodás percek és határtalan móka várja a csemetéket a Curlimals Tüsi Süni interaktív plüss figura társaságában. Mert ez az elbűvölő sündisznócska rendkívül gyorsan szeme fénye kedvenc pajtásává válhat. Hiszen ez a pihe-puha plüss süni innovatív módon vezeti be a kicsiket az állatok világába, akik a sok gondoskodás által már 3 éves kortól megtapasztalhatják a szeretet erejét. Ugyanis ennek az aranyos szőrmóknak minden vágya, hogy mosolyt csaljon a gyerekek arcára.
Tüsi Süni csak arra vár, hogy szeretetet és odafigyelést kapjon valakitől, és végre megmutathassa valódi, boldog önmagát. Ki tudná jobban ellátni ezt a csodálatos feladatot, mint az Ön csemetéje? Hisz a pihe-puha bundás, ölelni való állatkával gyorsan repül az idő, és játékos a tanulás . Mert a süni úgy néz ki, mint egy puha kis labda, de ha felébresztik, kibontakozik és megmutatja édes arcát, játszani akar a gyerekekkel, beszélni és puszit adni. Ha az orrát simogatják, elkezd tüsszögni, majd újra összegömbölyödik és elalszik.
Gyermeke az interaktív szőrgombóc süninek köszönhetően számos szerepjátékban otthonra lelhet. A szerepjátékok pedig köztudottan fejlesztik a gyerkőcök érzelmi intelligenciáját, kommunikációs készség ét, és jó hatással vannak a mentális rugalmasság ra. Enyhítik a szorongást , oldják a stresszt és észrevétlenül kínálnak megoldást hétköznapi gondokra, hiszen biztonságos terepet nyújtanak az események feldolgozásához. A süni megtaníthatja gyermekét a gondoskodásra, de akár még a felelős állattartásra is, miközben elszórakoztatja a különböző funkcióival. Ideális olyan gyerekeknek, akik szívesen tartanának állatot, és olyanoknak is, akik szeretik a vidámságot.
Szeme fénye elláthatja, szeretgetheti, simogathatja a kis állatot, aki egészen biztosan meghálálja a törődést. Nem is akárhogyan! Hiszen több mint 45 különböző hangot, reakciót és funkciót képes produkálni . Ráadásul, ha elég szeretet kap, szinte kinyílik és láthatóvá válik öröme, beszél és dalolászik. Összegömbölyödött formájából előbújik elbűvölő süni külseje, és máris kezdődhet a játék. Gyermeke etetheti, táncol hat vele, simogathatja. Hiszen ez az igazán aranyos kis szerzet imádja, ha cirógatják, vakarásszák, a pocakját simizik. Ha a süni elfárad, csemetéje a karjaiba véve ringathatja, a kedves kis állat pedig összegömbölyödve fog elaludni karjaiban.
Ha Ön is szeretné, hogy gyermeke megkedvelje a természetet, és aktívan kapcsolódjon ki még otthon is, szerezze be számára ezt a cuki sünit. Vagy keresse a többi, külön megvásárolható Curlimals interaktív minőségi termék et.
A csomagolás 1 db Curlimals Tüsi Süni interaktív plüss figurát tartalmaz.
A játék 3 db AAA elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.
Adatok
Gyártó:
Formatex
Cikkszám:
CRM3712S
Hasonló termékek