Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Toomies: Jurassic World Dínó járgány játékszett
Toomies: Jurassic World Dínó járgány játékszett
5 400 Ft 
4 800 Ft

Toomies: Jurassic World Dínó járgány játékszett

Izgalmas tologatós játék a legkisebb felfedezőknek, amit a Jurrasic World dínó világa inspirált. A gyerekek egy baba Velociraptort tehetnek be az autóba majd csatlakoztathatják az anyuka raptorhoz, hogy elszállíthassa kicsinyét. A tojásban ülő kis dínót lenyomva és tologatva a mami Velociraptor ide-oda csóválja a farkát. A tologatós kisautó külön is használható a tojásban ülő bébi dínóval. A játék fejleszti a kicsik motoros készségeit és a szem-kéz koordinációt.

A Jurassic World Dínó járgány összekapcsolható a Dínó mentőosztag játékszettel, ami szintén megvásárolható webáruházunkban.

Csomagolás mérete: 21 x 16 x 10 cm.

Tartalom: 1 db kisautó, tojásban ülő dinó babával 1 db összekapcsolható anyuka Velociraptor

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
11
Kezdete: 2024.05.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 600 Ft
4 800 Ft
5 400 Ft 
Részletek

Izgalmas tologatós játék a legkisebb felfedezőknek, amit a Jurrasic World dínó világa inspirált. A gyerekek egy baba Velociraptort tehetnek be az autóba majd csatlakoztathatják az anyuka raptorhoz, hogy elszállíthassa kicsinyét. A tojásban ülő kis dínót lenyomva és tologatva a mami Velociraptor ide-oda csóválja a farkát. A tologatós kisautó külön is használható a tojásban ülő bébi dínóval. A játék fejleszti a kicsik motoros készségeit és a szem-kéz koordinációt. A Jurassic World Dínó járgány összekapcsolható a Dínó mentőosztag játékszettel, ami szintén megvásárolható webáruházunkban. Csomagolás mérete: 21 x 16 x 10 cm. Tartalom: 1 db kisautó, tojásban ülő dinó babával 1 db összekapcsolható anyuka Velociraptor Kor: 1+

Adatok
sku:
E73251
Gyártó:
TOMY
Gyártói Cikkszám:
E73251
Cikkszám:
E73251
Hasonló termékek