Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Tűzoltósági járműszett kiegészítőkkel 3db-os csomag
Tűzoltósági járműszett kiegészítőkkel 3db-os csomag
6 890 Ft

Tűzoltósági járműszett kiegészítőkkel 3db-os csomag

Leírás:
Szerezz be gyermeked számára egy 3 db-os SOS tűzoltósági járgányszettet amelyek nagy hasznára lehetnek játékvárosában, hiszen a három különböző jármű más-más célokra és eltérő mentési műveletekre használható. 
A tűzoltósági helikopter kiválóan alkalmazható abban az esetben, ha nehezen megközelíthető a terület és a levegőből kell levezényelni a mentést, a motor pedig a gyors reagáláshoz és a rövid időn belüli helyszínre érkezéshez lehet kiváló választás. 
A tűzoltóautó magával hordozhatja az oltóanyagot is egyaránt, amelynek köszönhetően akár tűzcsap nélkül is megkezdheti gyermeked az oltási műveletet.

Tulajdonságok:
Tűzoltósági járműszett fényeffektekkel
Részletgazdag kidolgozottság
Anyaga: Műanyag

Csomag tartalma:
1 db Tűzoltósági helikopter
1 db Tűzoltósági motor
1 db Tűzoltó autó

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 138 Ft
Részletek
Leírás: Szerezz be gyermeked számára egy 3 db-os SOS tűzoltósági járgányszettet amelyek nagy hasznára lehetnek játékvárosában, hiszen a három különböző jármű más-más célokra és eltérő mentési műveletekre használható.  A tűzoltósági helikopter kiválóan alkalmazható abban az esetben, ha nehezen megközelíthető a terület és a levegőből kell levezényelni a mentést, a motor pedig a gyors reagáláshoz és a rövid időn belüli helyszínre érkezéshez lehet kiváló választás.  A tűzoltóautó magával hordozhatja az oltóanyagot is egyaránt, amelynek köszönhetően akár tűzcsap nélkül is megkezdheti gyermeked az oltási műveletet. Tulajdonságok: Tűzoltósági járműszett fényeffektekkel Részletgazdag kidolgozottság Anyaga: Műanyag Csomag tartalma: 1 db Tűzoltósági helikopter 1 db Tűzoltósági motor 1 db Tűzoltó autó Kor: 3+
Adatok
sku:
MKL067361
Gyártó:
MagicToys
Gyártói Cikkszám:
MKL067361
Cikkszám:
MKL067361
Hasonló termékek