Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

TyToo - Járművek csillámtetoválás szett
TyToo - Járművek csillámtetoválás szett
4 200 Ft

TyToo - Járművek csillámtetoválás szett

  • Ebben a szettben 15 db járműves csillámtetkót találsz, melyek heteken át ragyognak kisfiad bőrén. A szettben mindent megtalálsz a tetkók elkészítéséhez
  • Minden fiú életében eljön az az időszak, amikor mindenük a dömper, a traktor, a vonat, a busz és szinte a világ összes járműve.
  • Nekik és gyermekednek raktuk össze ezt a csillámtetoválás szettet, hogy a kedvenc járműveit a kedvenc színeikben festhesse ki.
    • 15 db sablon, mellyel kisfiad kedvenc járműves sablonjait készíthetitek el együtt
    • 2 db kozmetikai csillámpor, fiús színekkel, így a gyerkőc biztosan örömmel viseli a kis tetkóit
    • 1 db BlueStar ragasztó, amellyel a csillámtetkók akár 2 hétig fognak ragyogni gyermeked bőrén, és évekig a kedvenc tárgyain
    • 1 db ecset, amellyel egyszerűen felviheted és bele nyomkodhatod a csillámport a ragasztóba
    • Használati utasítás, hogy kezdőként is profi csillámtetoválások készüljenek otthon. 
    • Használata nagyon egyszerű, már egy 3 éves gyermek is könnyen elboldogul vele felnőtt felügyelete mellett.
    • Egy 6 éves pedig egyedül is megalkotja a saját csillámtetkóit
    • Ösztönzi, hogy figyeljen a részletekre: a sablon leválasztása, felhelyezése, a ragasztózás és a festés is mind figyelmet igényel, amellyel fejleszti a koncentráló képességét.
    • Minél több csillámtetkót készít, annál ügyesebb lesz, precízebb lesz a kézügyessége, ami hatalmas előny az iskolában.
    • Megtanulja a sablonokat és a színeket használni és összepárosítani, ezzel fejleszti az esztétikai érzékét.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 Ft
Részletek

Ebben a szettben 15 db járműves csillámtetkót találsz, melyek heteken át ragyognak kisfiad bőrén. A szettben mindent megtalálsz a tetkók elkészítéséhez Minden fiú életében eljön az az időszak, amikor mindenük a dömper, a traktor, a vonat, a busz és szinte a világ összes járműve. Nekik és gyermekednek raktuk össze ezt a csillámtetoválás szettet, hogy a kedvenc járműveit a kedvenc színeikben festhesse ki. 15 db sablon, mellyel kisfiad kedvenc járműves sablonjait készíthetitek el együtt 2 db kozmetikai csillámpor, fiús színekkel, így a gyerkőc biztosan örömmel viseli a kis tetkóit 1 db BlueStar ragasztó, amellyel a csillámtetkók akár 2 hétig fognak ragyogni gyermeked bőrén, és évekig a kedvenc tárgyain 1 db ecset, amellyel egyszerűen felviheted és bele nyomkodhatod a csillámport a ragasztóba Használati utasítás, hogy kezdőként is profi csillámtetoválások készüljenek otthon.  Használata nagyon egyszerű, már egy 3 éves gyermek is könnyen elboldogul vele felnőtt felügyelete mellett. Egy 6 éves pedig egyedül is megalkotja a saját csillámtetkóit Ösztönzi, hogy figyeljen a részletekre: a sablon leválasztása, felhelyezése, a ragasztózás és a festés is mind figyelmet igényel, amellyel fejleszti a koncentráló képességét. Minél több csillámtetkót készít, annál ügyesebb lesz, precízebb lesz a kézügyessége, ami hatalmas előny az iskolában. Megtanulja a sablonokat és a színeket használni és összepárosítani, ezzel fejleszti az esztétikai érzékét.

Adatok
sku:
CTDS0047
Gyártó:
TyToo
Gyártói Cikkszám:
CTDS0047
Cikkszám:
CTDS0047
Hasonló termékek