Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Volvo Truck Team játékszett fénnyel és hanggal - Dickie Toys
Volvo Truck Team játékszett fénnyel és hanggal - Dickie Toys
6 900 Ft

Volvo Truck Team játékszett fénnyel és hanggal - Dickie Toys

Dickie Volvo Truck Team teherautó és rakodó játékszett (203725008) igazán szuper választás a munkálkodó kisgyermekeknek! A Volvo által inspirált munkagépekkel egy építkezés vagy bármilyen munkálat könnyen kivitelezhető. A Dickie Volvo Truck Team teherautó és rakodó játékszett tartalmaz egy nagy teherautót rakodófelülettel, amely egy Volvo rakodót szállít. A rakodó lapátja, valamint a teherautó hátsó kapuja mozgathatóak. A teherautó pótkocsi nélkül is használható. Gombnyomásra hang- és fényeffektek teszik még élethűbbé a gépeket és tökéletes bevezetést jelentenek a haszongépjárművek izgalmas világába.

Dickie Volvo Truck Team teherautó mérete 34 cm, illetve 2 db 1,5V-os LR44 jelű gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 138 Ft
Részletek

A Dickie Volvo Truck Team teherautó és rakodó játékszett (203725008) igazán szuper választás a munkálkodó kisgyermekeknek! A Volvo által inspirált munkagépekkel egy építkezés vagy bármilyen munkálat könnyen kivitelezhető. A Dickie Volvo Truck Team teherautó és rakodó játékszett tartalmaz egy nagy teherautót rakodófelülettel, amely egy Volvo rakodót szállít. A rakodó lapátja, valamint a teherautó hátsó kapuja mozgathatóak. A teherautó pótkocsi nélkül is használható. Gombnyomásra hang- és fényeffektek teszik még élethűbbé a gépeket és tökéletes bevezetést jelentenek a haszongépjárművek izgalmas világába. A Dickie Volvo Truck Team teherautó mérete 34 cm, illetve 2 db 1,5V-os LR44 jelű gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Kor: 3+

Adatok
sku:
203725008
Gyártó:
SimbaToys
Gyártói Cikkszám:
203725008
Cikkszám:
203725008
Hasonló termékek