Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

World of Tanks - Battlegrounds társasjáték
World of Tanks - Battlegrounds társasjáték
9 900 Ft 
6 900 Ft

World of Tanks - Battlegrounds társasjáték

A World of Tanks - Battlegrounds társasjáték a közismert, taktikai számítógépes játék egyedülálló táblajáték változata, mely azonnal magával ragadja a rajongókat!

A játékban taktikai összecsapásokat folytatunk olyan harctéren, mely minden partiban más és más, az izgalom garantált! Párokat találunk, fejlesztéseket gyűjtünk a tankokhoz, további akciókat indítunk, hogy korlátozzuk az ellenfelek mozgásterét vagy megsemmisítsük tankjaikat azért, hogy előnyt szerezzünk a pontokért folytatott küzdelemben.
Minden parti különbözik egymástól, a játék pedig akár 4 játékváltozatot is kínál: Ütközet, Csapat, Családi és Egyéni játékmód 1 játékos számára!

Minden csomag tartalmaz egy, a számítógépes játékban használható kódot!

A World of Tanks - Battlegrounds társasjáték rendkívül élethűen mutatja be az online játékból ismert világot, aminek köszönhetően a párbajok ugyanolyan izgalmassá válnak.

A doboz tartalma:
- játéktábla
- 64 db helyzetzseton
- 12 db tankkártya
- 16 db kétoldalú aknazseton
- 4 db tankzseton
- 12 db pontértékkel ellátott tankzseton
- tankformájú fabábuk és egy játékszabály

Játékosok száma: 1 -4  játékos
Játékidő: kb. 15 - 30 perc
Ajánlott korosztály: 7 éves kortól  

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
30
Kezdete: 2023.07.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 3 000 Ft
6 900 Ft
9 900 Ft 
Részletek

A World of Tanks - Battlegrounds társasjáték a közismert, taktikai számítógépes játék egyedülálló táblajáték változata, mely azonnal magával ragadja a rajongókat! A játékban taktikai összecsapásokat folytatunk olyan harctéren, mely minden partiban más és más, az izgalom garantált! Párokat találunk, fejlesztéseket gyűjtünk a tankokhoz, további akciókat indítunk, hogy korlátozzuk az ellenfelek mozgásterét vagy megsemmisítsük tankjaikat azért, hogy előnyt szerezzünk a pontokért folytatott küzdelemben. Minden parti különbözik egymástól, a játék pedig akár 4 játékváltozatot is kínál: Ütközet, Csapat, Családi és Egyéni játékmód 1 játékos számára! Minden csomag tartalmaz egy, a számítógépes játékban használható kódot! A World of Tanks - Battlegrounds társasjáték rendkívül élethűen mutatja be az online játékból ismert világot, aminek köszönhetően a párbajok ugyanolyan izgalmassá válnak. A doboz tartalma: - játéktábla - 64 db helyzetzseton - 12 db tankkártya - 16 db kétoldalú aknazseton - 4 db tankzseton - 12 db pontértékkel ellátott tankzseton - tankformájú fabábuk és egy játékszabály Játékosok száma: 1 -4  játékos Játékidő: kb. 15 - 30 perc Ajánlott korosztály: 7 éves kortól  

Adatok
sku:
KRE9649
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
KRE9649
Cikkszám:
KRE9649
Hasonló termékek