Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Zanzoon Igaz vagy hamis?
Zanzoon Igaz vagy hamis?
12 400 Ft

Zanzoon Igaz vagy hamis?

A társasjáték jellemzően beltéri, két vagy több személy által játszott játék, amelyben a részt vevő játékosok az adott játék szabályainak betartásával valamilyen cél elérésére törekednek, rendszerint egymással versenyezve. A győzelem alapulhat szerencsén, tisztán stratégián, vagy a kettő keverékén.
Igaz vagy hamis Társasjáték, az 1000 elképesztő állítás és tény játéka. Az interaktív társasjáték az egész családnak szórakoztató élményt nyújt.
A több mint 1000 kérdésének köszönhetően (köztük Magyarországra és a magyar kultúrára vonatkozóakkal is) mindig izgalmas játékban lehet részetek!

Tulajdonságok:

  • Ajánlott korosztály: 8 éves kortól
  • Kinek ajánljuk : fiúknak és lányoknak
  • Játékosok száma: 2-5 játékos
  • Elem igény: 3db AA (ceruza) - LR6
  •  
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
12 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 248 Ft
Részletek

A társasjáték jellemzően beltéri, két vagy több személy által játszott játék, amelyben a részt vevő játékosok az adott játék szabályainak betartásával valamilyen cél elérésére törekednek, rendszerint egymással versenyezve. A győzelem alapulhat szerencsén, tisztán stratégián, vagy a kettő keverékén. Igaz vagy hamis ? Társasjáték, az 1000 elképesztő állítás és tény játéka. Az interaktív társasjáték az egész családnak szórakoztató élményt nyújt. A több mint 1000 kérdésének köszönhetően (köztük Magyarországra és a magyar kultúrára vonatkozóakkal is) mindig izgalmas játékban lehet részetek! Tulajdonságok: Ajánlott korosztály: 8 éves kortól Kinek ajánljuk ? : fiúknak és lányoknak Játékosok száma: 2-5 játékos Elem igény: 3db AA (ceruza) - LR6  

Adatok
sku:
45572
Gyártó:
FlairToys
Gyártói Cikkszám:
45572
Cikkszám:
45572
Hasonló termékek