Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Zing: fejjel lefelé kihívás társasjáték
Zing: fejjel lefelé kihívás társasjáték
11 500 Ft 
10 800 Ft

Zing: fejjel lefelé kihívás társasjáték

Amikor a világ fejjel lefelé fordul, minden kihívássá válik! Órákon át tartó nevetés és szórakozás az egész családnak a FejjelLefeléKihívás társasjátékkal. Versenyezzetek a vicces feladatok megoldásával, mint pl. a neved leírása, víz öntése a pohárból, úgy, hogy a szemüveget felvéve mindent fordítva láttok majd!
Meglepően nehéznek bizonyul majd a legegyszerűbb feladvány is! Nagyszerű interaktív játék gyerekeknek, tizenéveseknek és felnőtteknek is, tökéletes választás lehet a családi játék estére, partikra és szórakozásra a barátokkal!
A "Fejjel lefelé kihívás társasjáték" nevű játék gyártója a Zing, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.

Kor: 8+

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
6
Kezdete: 2023.07.24   A készlet erejéig!
Megtakarítás 700 Ft
10 800 Ft
11 500 Ft 
Részletek

Amikor a világ fejjel lefelé fordul, minden kihívássá válik! Órákon át tartó nevetés és szórakozás az egész családnak a FejjelLefeléKihívás társasjátékkal. Versenyezzetek a vicces feladatok megoldásával, mint pl. a neved leírása, víz öntése a pohárból, úgy, hogy a szemüveget felvéve mindent fordítva láttok majd! Meglepően nehéznek bizonyul majd a legegyszerűbb feladvány is! Nagyszerű interaktív játék gyerekeknek, tizenéveseknek és felnőtteknek is, tökéletes választás lehet a családi játék estére, partikra és szórakozásra a barátokkal! A "Fejjel lefelé kihívás társasjáték" nevű játék gyártója a Zing, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk. Kor: 8+

Adatok
sku:
VNG070
Gyártó:
FlairToys
Gyártói Cikkszám:
VNG070
Cikkszám:
VNG070
Hasonló termékek