Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Zoobles: Magic Mansion átalakítható házikó
Zoobles: Magic Mansion átalakítható házikó
11 400 Ft

Zoobles: Magic Mansion átalakítható házikó

A Zooble Magic Mansion egy többféleképpen átalakítható játékház, amelyben a különböző Zooble figurák nagyszerű kalandokat élhetnek át. A házikó három különböző helyiségből és egy csúszdából áll, amelyek a gyermek kedve szerint alakíthatók, de ez még nem minden: az egyes szobákat is variálhatjuk, így összesen hat helyiséget rendezhetünk be! Egyszerűen csak meg kell fordítani a kádat, hogy ággyá alakuljon! Építhető emeletes ház, de akár egymás mellett is elhelyezhetők a szobák.
A csomag tartalmaz még egy szintén átalakuló Zooble Z-Girl figurát is, akinek elég megnyomni a buksiját, és máris golyóvá változik, de kényelmesen elfér a házban a többi, külön kapható és gyűjtető Zooble figura is, hogy még érdekesebb és vidámabb legyen a játék.
Csomagolási méret: 30 x 14 x 30 cm

Tartalom: - Játék ház - Csúszda - Lakáskiegészítők, lakberendezési tárgyak - 1 darab Zooble Z-Girl figura - Gyűjtőlap
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
11 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 228 Ft
Részletek
A Zooble Magic Mansion egy többféleképpen átalakítható játékház, amelyben a különböző Zooble figurák nagyszerű kalandokat élhetnek át. A házikó három különböző helyiségből és egy csúszdából áll, amelyek a gyermek kedve szerint alakíthatók, de ez még nem minden: az egyes szobákat is variálhatjuk, így összesen hat helyiséget rendezhetünk be! Egyszerűen csak meg kell fordítani a kádat, hogy ággyá alakuljon! Építhető emeletes ház, de akár egymás mellett is elhelyezhetők a szobák. A csomag tartalmaz még egy szintén átalakuló Zooble Z-Girl figurát is, akinek elég megnyomni a buksiját, és máris golyóvá változik, de kényelmesen elfér a házban a többi, külön kapható és gyűjtető Zooble figura is, hogy még érdekesebb és vidámabb legyen a játék. Csomagolási méret: 30 x 14 x 30 cm Tartalom: - Játék ház - Csúszda - Lakáskiegészítők, lakberendezési tárgyak - 1 darab Zooble Z-Girl figura - Gyűjtőlap Kor: 5+
Adatok
sku:
6061366
Gyártó:
SpinMaster
Gyártói Cikkszám:
6061366
Cikkszám:
6061366
Hasonló termékek