Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Zoobles: Multi Pack bőrönd 3 figurával
Zoobles: Multi Pack bőrönd 3 figurával
9 955 Ft

Zoobles: Multi Pack bőrönd 3 figurával

Rock n' Roll a színpadon! A Zoobles Multi Pack bőrönd könnyedén színpaddá alakítható, így a buli sosem ér véget!
A Zoobles figurák egy távoli szigeten élnek. Egytől egyig imádni való kis teremtmények, akik mindig csak játszani akarnak. De vigyázat! Sosem tudni, hogy mikor váltanak alakot, ugyanis a buksijukat megnyomva a Zoobles állatok egyik pillanatról a másikra képesek átváltozni apró gömbökké.
A Zooble Multi Pack bőrönd két Zoobles-állatot és egy exkluzív Z-lányt tartalmaz. Mérete miatt tökéletes játék utazáshoz, ráadásul a bőröndben akár 10 db Zooble figura is elfér.
A termék mérete: 20 x 7 x 16 cm

Tartalom: - Színpaddá alakítható bőrönd - 2 darab állatka figura - 1 darab lány figura - Hátlap
Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-4 munkanap
9 955 Ft
A vásárlás után járó pontok: 199 Ft
Részletek
Rock n' Roll a színpadon! A Zoobles Multi Pack bőrönd könnyedén színpaddá alakítható, így a buli sosem ér véget! A Zoobles figurák egy távoli szigeten élnek. Egytől egyig imádni való kis teremtmények, akik mindig csak játszani akarnak. De vigyázat! Sosem tudni, hogy mikor váltanak alakot, ugyanis a buksijukat megnyomva a Zoobles állatok egyik pillanatról a másikra képesek átváltozni apró gömbökké. A Zooble Multi Pack bőrönd két Zoobles-állatot és egy exkluzív Z-lányt tartalmaz. Mérete miatt tökéletes játék utazáshoz, ráadásul a bőröndben akár 10 db Zooble figura is elfér. A termék mérete: 20 x 7 x 16 cm Tartalom: - Színpaddá alakítható bőrönd - 2 darab állatka figura - 1 darab lány figura - Hátlap Kor: 5+
Adatok
sku:
6061529
Gyártó:
SpinMaster
Gyártói Cikkszám:
6061529
Cikkszám:
6061529
Hasonló termékek