Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Zenélő bébi játszószőnyeg Bluetooth-os kapcsolattal
Zenélő bébi játszószőnyeg Bluetooth-os kapcsolattal
16 500 Ft

Zenélő bébi játszószőnyeg Bluetooth-os kapcsolattal

Leírás:
Ez a nagyszerű játszószőnyeg remek ajándék a legkisebbek számára is, hiszen ők még nem tudnak ülni vagy állni, azonban ezen a puha és kényelmes játszószőnyegen remekül lefoglalhatják magukat. 
A babák felett átívelő színes ívre különféle játékokat akaszthatunk fel, amelyek motiválják a kicsit a mozgásra ezzel is remekül fejlesztve a gyerekek mozgását és izomzatát. 
A játszószőnyeghez tartozik egy nagy és színes nyomógombokkal díszített szintetizátor, amivel a kicsik bármilyen hangot előcsalogathatnak. 
A játszószőnyeg Bluetooth-os csatlakozásra is képes, aminek a segítségével egyéb funkciókhoz is hozzáférhetünk.

Tulajdonságok:
Bébi játszószőnyeg
Zenélő elektronikus zongorával
Bluetooth-os kapcsolattal 

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
16 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 330 Ft
Részletek
Leírás: Ez a nagyszerű játszószőnyeg remek ajándék a legkisebbek számára is, hiszen ők még nem tudnak ülni vagy állni, azonban ezen a puha és kényelmes játszószőnyegen remekül lefoglalhatják magukat.  A babák felett átívelő színes ívre különféle játékokat akaszthatunk fel, amelyek motiválják a kicsit a mozgásra ezzel is remekül fejlesztve a gyerekek mozgását és izomzatát.  A játszószőnyeghez tartozik egy nagy és színes nyomógombokkal díszített szintetizátor, amivel a kicsik bármilyen hangot előcsalogathatnak.  A játszószőnyeg Bluetooth-os csatlakozásra is képes, aminek a segítségével egyéb funkciókhoz is hozzáférhetünk. Tulajdonságok: Bébi játszószőnyeg Zenélő elektronikus zongorával Bluetooth-os kapcsolattal  Kor: 1+
Adatok
Gyártó:
MagicToys
Gyártói Cikkszám:
MKL282227
Cikkszám:
MKL282227
Hasonló termékek