Köszönjük, hogy nálunk vagy! Jó nézelődést és kellemes vásárlást kívánunk!

Kérdése van? Írjon nekünk: info@jatekguru.com

 

Zöldellő mezők társasjáték
Zöldellő mezők társasjáték
14 870 Ft

Zöldellő mezők társasjáték

A Zöldellő mezők egy közepesen összetett játék, ahol természetjáró emberek bőrébe bújhatunk. Az útvonaljelzőink segítségével vagy speciális akciókat hajtunk végre, vagy a központi tábláról kártyákat gyűjtünk be. Némelyiket egyből tudjuk használni, másoknak lesznek feltételei. A szettek és kombók gyűjtése pedig gyönyörűen megjelenik a lapok grafikáján is, pl: a mezőn járva virágokból fejdíszt készítünk.
Nagyon jó az 5 boríték, amik meglepetés lapokat tartalmaznak. Ezeket megadott feladatok teljesítésénél nyithatjuk majd ki, így további kártyák kerülnek majd a játékunkba, ami emiatt mindig megújul majd.

Raktár/Szállítás
Külső raktáron: szállítás: 2-3 munkanap
14 870 Ft
A vásárlás után járó pontok: 297 Ft
Részletek

A Zöldellő mezők egy közepesen összetett játék, ahol természetjáró emberek bőrébe bújhatunk. Az útvonaljelzőink segítségével vagy speciális akciókat hajtunk végre, vagy a központi tábláról kártyákat gyűjtünk be. Némelyiket egyből tudjuk használni, másoknak lesznek feltételei. A szettek és kombók gyűjtése pedig gyönyörűen megjelenik a lapok grafikáján is, pl: a mezőn járva virágokból fejdíszt készítünk. Nagyon jó az 5 boríték, amik meglepetés lapokat tartalmaznak. Ezeket megadott feladatok teljesítésénél nyithatjuk majd ki, így további kártyák kerülnek majd a játékunkba, ami emiatt mindig megújul majd. Kor: 10+

Adatok
sku:
REB10003
Gyártó:
Asmodee
Gyártói Cikkszám:
REB10003
Cikkszám:
REB10003
Hasonló termékek